Gratis concerten ‘Ode aan de zorg’ – Geannuleerd !!

Square

Door de massale opmars van het Corona-virus en de op 12 november 2021 afgekondigde Corona-maatregelen hebben we tot onze spijt moeten besluiten de ‘Ode aan de Zorg’ concerten te annuleren.

We hopen op een ander moment onze zorghelden in het zonnetje te zetten.

Blijf gezond!

Harmonie Orkest Concordia Treebeek geeft op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 twee gratis concerten voor de ‘helden in de zorg’.  Met de concerten willen wij verplegend personeel, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg op een muzikale manier bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de coronacrisis. De concerten vinden plaats in de Brikke Oave te Brunssum.

In het afgelopen anderhalf jaar zijn velen op een indringende manier in aanraking gekomen met de gevolgen van het coronavirus. Daartoe behoren de medewerkers die binnen ziekenhuizen of verzorgingshuizen een medisch, paramedisch of verzorgend beroep uitoefenen, maar ook degenen die, veelal onzichtbaar, hebben bijgedragen aan het verlichten van de sociale en maatschappelijke gevolgen van corona. Dat zijn de medewerkers in de thuiszorg, mantelzorgers en vrijwilligers van organisaties die zich het lot van hulpbehoevenden aantrekken, waaronder vrijwilligers van de Zonnebloem.

Muzikaal programma

Om deze ‘helden in de zorg’ te bedanken, hebben we een muzikaal programma samengesteld dat gratis wordt aangeboden. Het programma is mede tot stand gekomen met steun van de gemeente Brunssum. Het concert bestaat uit een gevarieerd muzikaal programma dat samen met Veronique Meuffels wordt uitgevoerd. Veronique Meuffels, een uit de regio afkomstige sopraan, zal niet alleen muzikaal bijdragen, maar presenteert ook het avondprogramma. De concerten op vrijdag 19 en zaterdag 20 november worden gegeven in de Brikke Oave, Lindeplein 7, te Brunssum. Aanvang op beide dagen is 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Kaartjes

Voor deze concerten is eenieder van harte uitgenodigd. In het bijzonder zijn verpleegkundigen, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers welkom. De gratis entreebewijzen (maximaal 2 per persoon) zijn vanaf maandag 18 oktober verkrijgbaar bij de volgende afhaalpunten in Brunssum:

  1. Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147
  2. Publieksbalie gemeentehuis, Lindeplein 1
  3. Wijksteunpunt ’t Barbarahoes, Zonnestraat 3
  4. Wijksteunpunt Distelenveld, Henri Dunantstraat 519
  5. CMWW – Hoofdkantoor, Prinses Beatrixstraat 1a
  6. Sigarenspeciaalzaak Hermans, Rumpenerstraat 5
  7. Trefcentrum Treebeek, Maanstraat 20
  8. Brikke Oave, Lindeplein 7 (dinsdag-donderdag, alleen tijdens kantooruren)

Coronatoegangsbewijs

De voorstellingen zijn alleen toegankelijk na vertoon van een coronatoegangsbewijs. Een toegangsbewijs kan gedownload worden via de CoronaCheck-app, of via de website geprint worden op papier. Naast het coronatoegangsbewijs zijn ook een toegangskaartje en een legitimatiebewijs verplicht.