Gouden Paren Concert 2024

Square

Kent u ze nog, de Hollandse klassiekers zoals “Het Dorp” van Wim Sonneveld, “Ja zuster, nee zuster” van Harry Bannink, “Kleine kokette Katinka” van De Spelbrekers, “Op een mooie pinksterdag” van André van den Heuvel en Leen Jongewaard, “Zing vecht huil bid lach werk en bewonder” van Ramses Shaffy en “Ballonnetje” van Toon Hermans?

Deze en nog meer oude klassiekers zullen Harmonie Orkest Concordia Treebeek en Harmonie Orkest Brunssum 1907 op zondag 14 april om 15.00 uur o.l.v. Armand Wolfs ten gehore brengen tijdens het jaarlijkse Gouden Paren Concert in de Brikke Oave te Brunssum.

Het Gouden Paren Concert organiseren beide verenigingen in samenwerking met de Gemeente Brunssum en is een ode aan alle echtparen in de gemeente Brunssum welke in 2023 50, 60, 65 of 70 jaar getrouwd waren, door de gemeente worden uitgenodigd en door ons ontvangen met koffie en vlaai. Het concert, met als titel “Hollandse Meesters in Concert” wordt gepresenteerd door Martijn van Vuuren (Hollandse meesters in concert), die de klassiekers ook vocaal zal begeleiden.

Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen, maar vol is vol! Zorg dus dat u er op tijd bent wanneer u dit concert niet wilt missen!

Dus kort samengevat:

Wat: Gouden Paren Concert “Hollandse Meesters”
Wanneer: zondag 14 april om 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur)
Waar: Brikke Oave, Lindeplein 7 te Brunssum
Entree: gratis (vrije gave)