Gezellige seizoensafsluiting 2019-2020

Square

Op zondag 19 juli vond na afloop van de repetitie de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats van Harmonie Orkest Concordia Treebeek en Jeugd Orkest Stad Brunssum in Trefcentrum Treebeek. Zoals gebruikelijk was er voor de aanwezigen weer voor heerlijk eten gezorgd, dit jaar bestaande uit: Lasagne, taco’s, gyros, saté, stokbrood, knoflookbaguette, tapasschaaltje met olijven, zongedroogde tomaatjes, kleine gehaktballetjes, pepperchews, kaasblokjes en tonijnsalade. Natuurlijk was ook aan de vegetariërs gedacht, voor hen waren er onder andere wraps en vegetarische lasagne gemaakt. Ook kregen de aanwezigen allemaal enkele consumpties aangeboden.

Vanwege de coronamaatregelen moesten we dit jaar wel rekening houden met de 1,5 meter afstand en moesten alle tafels dus uit elkaar staan en mochten alleen gezinsleden bij elkaar aan tafel zitten.

Dit jaar houden we slechts een korte zomerstop van 4 weken en we zullen de repetities op zondag 16 augustus weer vervolgen om ons goed te kunnen voorbereiden op ons concert ‘Helden van de zorg’ op zaterdag 28 november in de Brikke Oave te Brunssum.

Na de zomerstop zullen de repetities ook weer hervat worden onder leiding van onze nieuwe maestro, Bert Steinmann. Ook hopen we na de zomerstop weer enkele nieuwe muzikanten te verwelkomen.

Wil je ook eens komen kennismaken met onze gezellige vereniging, kom dan gerust eens langs tijdens een van onze repetities in Trefcentrum Treebeek. De harmonie repeteert op zondag van 10.30 – 13.00 uur en het jeugdorkest op maandagavond van 18.30-19.45 uur.