Geslaagd knakworstenconcert Jeugd Orkest Stad Brunssum !

Square

Nadat het harmonie-orkest een jaar geleden, op 15 oktober 2016, een concert had gegeven samen met Harmonie St. Caecilia Schinveld, was het deze keer de beurt aan de opleidingsorkesten van beide verenigingen.

Op zaterdag 23 september 2017 was het SHOO, opleidingsorkest van Harmonie St. Caecilia Schinveld, te gast op het knakworstenconcert van Jeugd Orkest Stad Brunssum (JOSB), het opleidingsorkest van Harmonie-orkest Concordia Treebeek. Het publiek in Trefcentrum Treebeek heeft genoten van 2 orkesten die beide hun beste beentje hebben voorgezet. In de pauze van het concert waren er voor alle muzikanten en bezoekers, de naam van het concert verklapt het al, overheerlijke broodjes knakworst met, voor de liefhebber, zuurkool. Ook was er een muzikale quiz waar alle aanwezigen aan deel  konden nemen.

Het JOSB voerde een 6-tal werken uit en op het einde van het concert werden er nog 2 werken gezamenlijk uitgevoerd door beide orkesten. Het Jeugdorkest Stad Brunssum staat onder leiding van Noelle Rusin en het SHOO staat onder leiding van Astrid Offermans-Jacobs.

Het was dus een zeer geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is !

Onderstaand de opnames van het JOSB en de 2 gezamenlijke werken samen met het SHOO: