Treebeekse harmonieën tonen zich van hun beste kant

Square

Op zaterdag 6 oktober was er een concert in Trefcentrum Treebeek, waar beide Treebeekse harmonieën, Chr. Harmonie de Bazuin en Harmonie Orkest Concordia, zich van hun beste kant lieten zien en horen.

Trefcentrum Treebeek zat helemaal vol, alle stoelen waren bezet, er moesten zelfs mensen blijven staan. In de pauze was er voor alle bezoekers een gratis stuk vlaai, gesponsord door Wijkteam Brunssum West. De bezoekers trakteerden beide orkesten op een groot applaus, wat ook zeer verdiend was.

Na afloop van het concert was er nog een gezellige en drukke nazit aan de bar van het Trefcentrum tot in de late uurtjes. Er was een hoge mate van verbroedering tussen de leden van beide verenigingen, wat zelfs zover ging dat een euphonium-speler van De Bazuin (we zullen geen naam noemen….😉) op een gegeven moment met een bestuursspeldje van Concordia rondliep en een oud-muzikant van Concordia en tevens oud-dirigent van De Bazuin (wiens zoon nog slagwerk speelt bij de Bazuin) interesse had om bas-trombone te komen spelen bij Concordia. We moeten wel bekennen dat er toen al enkele alcoholische versnaperingen genuttigd waren……🥂

Al met al was het een zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bekijk hier enkele foto’s van het concert: