Stormtroopers bezoeken Brunssum tijdens Vijverparkconcert

Square

Op zaterdag 30 juni 2018 verzorgden Harmonie St. Caecilia Schinveld en Harmonie Orkest Concordia Treebeek een concert in het Openluchttheater van het Vijverpark in Brunssum. Beide orkesten zorgden voor een mooi muzikaal programma dat door het aanwezige publiek met groot applaus werd ontvangen.

Tijdens de uitvoering van ‘Symphonic Suite from Star Wars: The Force Awakens’ werd het aanwezige publiek verrast door een 5-tal buitenaardse bezoekers die zo uit de Star Wars film leken te zijn gestapt. Deze bijzondere gasten trokken dan ook veel bekijks.

Na afloop van het concert werd door Annie Ubaghs iets verteld over de Brunssumse Stichting ‘Smile voor I-Cell’. Deze stichting zal van Harmonie Orkest Concordia Treebeek een donatie ontvangen. Deze donatie werd bij elkaar gebracht door het aanwezige publiek. Voor een vrijwillige gave mochten de bezoekers op de foto met onze buitenaardse bezoekers. Deze buitenaardse bezoekers zijn een onderdeel van Dutch Garrison.

Tijdens het concert zijn een hoop foto’s gemaakt door ‘Foto’s Brunssum’, Freek Posthuma en Danielle Visscher. Onze dank gaat uit naar hen.

Klik hieronder om de foto’s te kunnen bekijken: