Paasattenties van het activiteitencomité

Square

Inmiddels liggen de repetities en overige activiteiten alweer bijna een half jaar stil vanwege Corona. Dat wil niet zeggen dat we niet meer aan onze leden denken.

Op zondagochtend 28 maart 2021 gingen dan ook enkele mensen van bestuur en activiteitencomité al vroeg op pad om een kleine paasattentie langs te brengen bij alle leden van de vereniging . Deze attentie wordt hun aangeboden door het activiteitencomité. Tussen 08.45 en 09.00 uur werden de attenties ingeladen in de auto’s en ging men op pad om de ongeveer 60 attenties rond te brengen.

De route voerde hen langs meerdere plaatsen in Limburg, zoals Brunssum, Schinveld, Hoensbroek, Oirsbeek, Schinnen, Geleen, Einighausen, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Margraten en Berg en Terblijt. Omstreeks 11.30 uur waren alle attenties bezorgd. Voor de leden die verder weg wonen, hebben we de attenties afgegeven bij familie die hier in de buurt woont.
Vanzelfsprekend hadden we iedereen wel van tevoren ingelicht zodat we niet aan een gesloten deur zouden komen te staan. Op ieder adres werden de bezorgers zeer enthousiast ontvangen en werd een kort praatje gemaakt. Vanwege Corona hebben we de attenties bij iedereen voor de voordeur gezet en vervolgens aangebeld zodat ze de attentie zelf konden pakken, veiligheid gaat voor alles.

Voorlopig zullen de repetities nog even stil liggen maar we hopen natuurlijk dat we snel weer, op een veilige manier, kunnen repeteren want het gemis wordt steeds groter.

Hieronder enkele foto’s van deze ochtend: