Muzikale lockdown

Square

Op zondag 11 oktober hebben wij voor het laatst gerepeteerd voordat de nieuwe lockdown in ging als gevolg van de Corona-pandemie. Inmiddels (het is nu 27 november) liggen we alweer 7 weken stop, nadat we ook al van half maart tot half juni stop hebben gelegen tijdens de eerste lockdown. Vanzelfsprekend zullen we ons als vereniging houden aan alle door de overheid opgelegde beperkingen.

Het valt zwaar om dit jaar geen mooie concerten te kunnen geven voor de Brunssumse gemeenschap. We hopen dan ook van ganser harte dat deze lockdown snel weer voorbij is zodat we ons hopelijk weer kunnen gaan voorbereiden op enkele mooie concerten in 2021 onder leiding van onze nieuwe dirigent, die graag wil laten zien en horen waar we dit jaar aan gewerkt hebben.

In 2021 hopen we o.a. ons concert ‘Helden van de zorg’ te kunnen organiseren, dat eigenlijk afgelopen weekend zou plaatsvinden in de Brikke Oave te Brunssum. Tijdens dit concert, speciaal georganiseerd voor de zorgmedewerkers in de regio, wilden wij de zorgmedewerkers met een afwisselend programma met muziek en zang een keer in het zonnetje zetten.

Hopelijk mogen we u, de trouwe bezoekers van onze concerten en alle andere muziekliefhebbers, snel weer begroeten tijdens een van onze concerten.

Blijf allemaal gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer !