Concert in kader van 85-jarig jubileum – Lord of the Rings

Square

  • Onze sponsoren

In het kader van ons 85-jarig jubileum in 2019, organiseren wij op zaterdag 30 november 2019 om 19.30 uur een groot jubileum-concert in de Brikke Oave te Brunssum.

Voor de pauze zal het harmonie orkest samen met Zandkunstenaar Immanuel Boie en een verteller (Peter Scheele) ‘Symphony No. 1 – Lord of the Rings’ van Johan de Meij volledig uitvoeren, dit muziekwerk duurt ongeveer 45 minuten en zal een lust voor oog en oor zijn, met prachtige muziek, visueel ondersteund door de zandkunstenaar.

Na de pauze zal het harmonie orkest optreden met niemand minder dan het komisch muzikale duo Stenzel en Kivits. Zoals zij zelf zeggen: ‘Bij onze grappen denken we meestal één stap verder dan de bekende grap, maar we proberen ook die grap herkenbaar te houden. Toch blijft onze muziek het belangrijkste: wij zijn muzikanten die komisch zijn, geen komieken die muzikaal zijn.’ Dit mag u dus zeker niet missen, de tranen zullen u over de wangen rollen !

Na afloop van het concert zal het feest beneden in de foyer nog even verder gaan en kunt u genieten van de Spaanse klanken van Tuna de Maastricht, welke voor een feestelijke sfeer zullen zorgen. Daarnaast kunt u dan natuurlijk genieten van een lekker drankje.

Update 30-11-2019: U kunt alleen nog kaarten kopen aan de kassa op de avond van het concert tegen € 10,00 per kaart.

Klik hier voor het Facebook-evenement.

Hieronder een kleine impressie van een optreden van Tuna de Maastricht: