Harmonie Orkest Concordia Treebeek 85 jaar jong !!

Square

Op 20 januari 2019 bestond Harmonie Orkest Concordia Treebeek 85 jaar. We zijn dus nog een relatief jonge vereniging die nog steeds zeer levendig is.

In het kader van deze 85e verjaardag zal er op 30 november 2019 een groot concert worden gegeven in de Brikke Oave te Brunssum. De exacte invulling van dit concert zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt, hier wordt momenteel hard aan gewerkt, maar het belooft zeer mooi te worden, een avond die u dus niet mag missen. Noteer dit concert nu dus al in uw agenda !

Het zou mooi zijn als we op 30 november een hoop oud-leden en oud-dirigenten mogen begroeten die in de afgelopen 85 jaar bij onze vereniging zijn geweest. Graag willen we hen laten horen dat Harmonie Orkest Concordia Treebeek nog steeds op een uitstekend niveau musiceert. Er hebben zich de afgelopen 3 jaar alweer enkele oud-leden opnieuw aangemeld als lid. Zou mooi zijn als we zo meer oud-leden kunnen overtuigen om zich weer aan te melden als lid.
Ben je geen oud-lid, dan ben je zeker ook van harte welkom op deze avond. Wellicht kunnen we je op deze avond overtuigen om ook lid te worden van onze vereniging.

Harmonie Orkest Concordia Treebeek, al 85 jaar muziek maken met passie !!