Geslaagd dagje uit Jeugd Orkest Stad Brunssum

Square

Op zaterdag 19 mei 2018 vond het jaarlijkse uitje plaats van het Jeugd Orkest Stad Brunssum, het opleidingsorkest van Harmonie Orkest Concordia Treebeek. De organisatie hiervan was in handen van Yana Verboeket, Riky Verboeket en Yvonne Franssen-Watervoort.

Als locatie was dit jaar gekozen voor het klimpark in Brunssum. De aanwezige leden amuseerden zich kostelijk. Er werden grote hoogtes overwonnen en men moest stunts uithalen om de diverse parcoursen af te kunnen leggen op ijzingwekkende hoogtes. Zelfs Riky Verboeket die, laten we maar zeggen, de leeftijd van 20 jaar al ruimschoots gepasseerd is, trotseerde de hindernissen met verve.

Enkele leden van het JOSB hielden ook een wedstrijdje wie het snelste een parcours af kon leggen en men probeerde dan ook iedere keer sneller te zijn dan de ander.

Tijdens het afleggen van het parcours, moesten de deelnemers, voor zijn/haar veiligheid, een helm dragen. Een van de leden, we zullen niet zeggen wie, maar zijn oudere broer speelt ook in het JOSB (oeps, er zijn maar 2 broers in het JOSB…..😉), was op een gegeven moment vergeten om zijn helm op te zetten. Gelukkig was het personeel van het klimpark zeer oplettend en werd dit snel gecorrigeerd door hem zijn helm toe te werpen. Uiteindelijk zijn er ook geen ongelukken gebeurd.

We kunnen zeer tevreden terug kijken op een geslaagde dag en zijn zeer benieuwd waar de reis volgend jaar naar toe zal voeren.

Kijk hieronder voor de foto’s en een filmpje: