Donatie voor Stichting Smile voor I-Cell

Square

 

Op 30 juni 2018, tijdens het Vijverparkconcert te Brunssum, hield Harmonie Orkest Concordia Treebeek een collecte voor de Stichting Smile voor I-Cell uit Brunssum. Tegen betaling van een klein bedrag konden de bezoekers van het concert op de foto met de Star Wars personages die tijdens het concert aanwezig waren. De opbrengst van deze foto’s was voor Stichting Smile voor I-Cell. De meeste mensen kozen er echter voor om een vrije gave te doen. Deze collecte leverde het mooie bedrag op van € 240,-.

Op zondag 26 augustus werd de Stichting Smile voor I-Cell uitgenodigd om de cheque ten bedrage van € 240,- in ontvangst te komen nemen. De stichting werd vertegenwoordigd door Patrick en Harriette Ubaghs, de ouders van Liam, die in 2016 overleed aan I-Cell disease. Patrick en Harriette waren zeer verheugd met onze donatie. Tijdens de uitreiking van de cheque was ook een vertegenwoordiger aanwezig van Dutch Garrison aanwezig, de club die tijdens het concert zorgde voor de Star Wars personages.

Wilt u meer weten over de Stichting Smile voor I-Cell of wilt u ook een donatie doen, neemt u dan een kijkje op hun website: http://www.smilevooricell.nl/. Ook is het mogelijk om hun Facebook-pagina te volgen: https://www.facebook.com/SmilevoorICell/

Voor meer informatie over Dutch Garrison kunt u een kijkje nemen op hun website: https://501st.nl/

Ook in de toekomst zal Harmonie Orkest Concordia Treebeek zich proberen in te zetten voor lokale goede doelen.

Op onderstaande foto ziet u hoe de voorzitter van Harmonie Orkest Concordia Treebeek de cheque overhandigt aan Patrick en Harriette Ubaghs van Stichting Smile voor I-Cell.